Geoinformáticos

SERVEIS DE TOPOGRAFIA, DRONE, I ESCANEIG 3D | BARCELONA

WE HAVE NO LIMITS

SERVEIS ESPECIALITZATS DE TOPOGRAFIA

Geoinformaticos és una empresa de topografia localitzada a Barcelona que neix en 1999 de dues empreses de projecció internacional, especialitzades en Topografia, Fotogrametria i Geomàtica. Des de la seva fundació hem participat en numerables projectes per tota Barcelona, Catalunya i la resta d'Espanya. Al llarg dels anys hem anat ampliant el nostre camp d'activitats contínuament.

Formem part del REGISTRE DE COMUNICACIONS PRÈVIES D'OPERADORS D'AERONAVES RPA 's en AESA per a realitzar activitats amb drones.

ELS NOSTRES SERVEIS

ELS NOSTRES PROJECTES

Amb més de 17 anys d'experiència en el món de la topografia, Geoinformáticos ha desenvolupat un extens portafoli de projectes per a una gran varietat de clients. A més, la nostra formació constant en noves tecnologies i la nostra experienciaen l'ús de drons ens permeten oferir una perspectiva única que pot donar més valor de gran utilitat per al seu negoci. Descobreixi alguns dels projectes més recents en els quals hem treballat aquí.

PROJECTES

També pots seguir el dia a dia de les nostres activitats o projectes a través del nostre blog on parlem amb més detall dels treballs que estem desenvolupant.

BLOG

POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Submitting Form...

The server encountered an error.

Su consulta se ha enviado correctamente

Aragó 112, entl.4  08015 Barcelona

 TEL. 93 452 50 75

MÓVIL. 654 162 833

E-MAIL. info@geoinformaticos.com